чистене на офиси


Открити 5 резултати за "чистене на офиси" в услуги:

Ежедневно поддържане:
Абонаментното обслужване /ежедневно, ежеседмично или ежемесечно/ е важна част от нашата услуга, тъй като се стремим към трайни взаимоотношения, които постигаме с изграждане на доверие и качествено обслужване в удобно за клиента време. Персоналът, който е ангажиран с абонаментното поддържане, е специално обучен за работата, която ще извършва при конкретни условия и изисквания на клиента, съобразено със съответните препарати и машини. Цените на абонамента се определят след предварителен оглед /той е безплатен и неангажиращ/, след което се изпраща оферта и при одобрение от двете страни се сключва договор. Ежедневното почистване включва: проветряване на работните помещения; прахосмучене на твърди и меки подови настилки; отстраняване...
Машинно измиване на твърди подови настилки и тяхното полиране
За тази цел използваме еднодискови машини с твърда четка за по-набраздени повърхности или с пад за по-гладки и гланцирани повърхности. Те вкарват препарат в настилката и по този начин се почиства в дълбочина и замърсяването се отстранява. При необходимост се използва устройство подсигуряващо пара с 5 бара налягане и 150 С температура при по-замърсени повърхности.  
Машинно изпиране на меки настилки (килими, мокети)
Използват се високооборотни четкови машини и екстрактори, които почистват замърсяванията с екологични препарати. По този начин се щади материята на настилките, като се образува защитен слой на влакната. Килимите и мокетите остават леко влажни. След няколко часа те изсъхват напълно и настилката  е чиста и свежа.
Почистване на мека мебел
Почистване на мека мебел Почистването може да бъде мокро, чрез използването на екстрактор и сухо, чрез използването на спрей екстракторна машина, която нанася препарата под формата на пяна, което води до по-бързо съхнене на материята. Технология за сухо изпиране на тапицерии и меки подови настилки Този вариант на изпиране се извършва със спрей екстракторна машина, специално създадена да впръсква почистваща пяна върху меки настилки и повърхности с цел тяхното почистване. Пяната се получава при смесване на сгъстен въздух със специален детергент ( почистващ препарат ). След няколко минути пяната, абсорбирала в себе си замърсяванията, се премахва чрез вакуум изсмукване.          Процесът на почистван...
Почистване на санитарни помещения
Санитарните помещения се почистват ръчно и машинно. Измиването на душ кабини, санитарен фаянс се извършва с подходящи за тази цел препарати, които не повреждат почистените повърхности. При по-силни замърсявания се използва уред с пара 5 bar и 150 С температура за отстраняването им.

Открити 1 резултати за "чистене на офиси" в страници:

 ЗА НАС