НОВА ТЕХНОЛОГИЯ ВЪВ ВИСОЧИННОТО ПОЧИСТВАНЕ


   Екипът на Алфа сървис М ООД има удоволствието да представи на своите клиенти най-новата технология в почистването на фасадни повърхности.

Нашата дейност е насочена към почистване на стъклени фасади, еталбонд, каменни облицовки, табели, навеси и други повърхности. Предлагаме безплатна професионална консултация и изготвяне на ценова оферта.

Почистваме офис сгради, хотели, магазини, складове, производствени помещения и други.

Можем да изпратим екип от професионалисти до всяка точка на страната, за да извършим почистването, от което се нуждаете.

Залагаме на най-новите технологии, които осигуряват качество, бързина, безопастност, опазване на околната среда.

Технология на почистването

Фасадното измиване се извършва чрез система за височинно почистване с обратна осмоза. Съоръжението е съставено от филтри, мембрани, помпи за високо и ниско налягане и резервоари.

Методът на обратна осмоза е основан на преминаването на водните частици през полупропусклива мембрана. Водата преминава от разтвор с голяма концентрация ( замърсена вода ) в разтвор с по-ниска концентрация ( чиста вода ).

Пречистената вода се транспортира до обекта в специално оборудвано за целта превозно средство.

Достигането на височина 15-20 м. става с високотехнологичен карбонов телескоп. Водата преминава през сърцевината на телескопа и излиза през четка, с помощта на която се премахват замърсяванията от почистваната повърхност.

Водата съдържа различни химични елементи като калций, хлор, желязо, мед и други. При измиване на стъклото с обикновена вода и след изсъхването на повърхността, различните минерали оставят следи по стъклената повърхност. Филтърната система премахва всички химични вещества и минерали от водата. Така пречистената вода при измиване на стъклото се изпарява без да оставя следи.

Пречистената вода поглъща всички замърсявания и на това се дължат отличните резултати при измиване на фасади и прозорци.

Системата за височинно почистване спомага стъклените повърхности и фасади да бъдат кристално чисти и блестящи.

 

 

Животът е прекрасен, зависи през какво стъкло се гледа !